Tarçın KabukTarçın KabukTarçın KabukTarçın KabukTarçın Kabuk

Tarçın Kabuk

₺ 30.00
Gramaj: 100gr

Tarçın Kabuk

Latincesi: Cinnamomum verum

Menşei: Sri Lanka, Madagaskar, Seyşeller, Çin ve Endonezya

Bitkinin dış kabuk kısmının hasat edilerek işlenmesi ile elde edilir. Baharat olarak kullanılan tarçın, kozmetik endüstrisinde endüstri ara maddesi olarak kullanılmaktadır. Diyabet karşı savaşır, glisemik endeksi düşürür. Metabolizmayı hızlandırır, kilo vermeye yardımcı olur.

Kesinlikle ilaç değildir. Beyan edilen herhangi bir yan etkisi yoktur. Gıda ürünleri saklama koşullarına uygun olarak nemsiz bir ortamda, güneş ışınlarına maruz bırakılmadan, çocukların erişemediği bir yerde saklanmalıdır. Kullanımı esnasında ve sonrasında beklenmeyen bir yan etki görüldüğü takdirde doktorunuza başvurun.

Ürünlerimiz katkı maddesi içermez.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkan Ürünler

  • Image
    Tüm ürünler.Göz atın.